Faceți căutări pe acest blog

Masina de tocat carne -iti usureaza munca in bucatarie

Vine perioada sarbatorilor si perioada cand se taie porcul. Se prepara carnati si e nevoie de o modalitate usoara si rapida pentru a toca carnea pentru carnati.

Pe vremuri se folosea tocatorul mecanic care implica timp si efort sustinut. Dar ca sa fim in pas cu tehnologia, trebuie sa cautam solutii ingenioase care sa ne usureze munca in timpul gatitului.

Daca trebuie sa tocam o cantitate mai mare de carne, si nu vrem sa cumparam carne tocata direct de la magazin, putem sa ne facem singuri carnati de casa si carne tocata dupa preferinta si reteta casei.

Iata o astfel de masina care merita toata atentia. Masina electrica de tocat carne

Comanda online masina electrica de tocat carne si umplere carnati
Cumpara online
masina electrica de tocat
carne si umplere carnati
In descrierea produsului scrie ca poate toca pana la 5 kilograme de carne in doar 15 minute. Are lama din otel inoxidabil (deci nu rugineste.)
Are un design frumos, elegant si este facut din materiale rezistente si usor de curatat.

Are un buton de inversare a rotirii, cu care se poate dezmembra aparatul de tocat, fara a exista pericol de accidentare. Are protectie de pornire accidentale deci aparatul de tocat nu porneste singur.

Are accesorii pentru carnati cu care puteti umple carnatii imediat ce tocati carnea. Practic prelucrarea carnii cand se taie porcul vi se va parea o jucarie :)

Masina de tocat carne are o putere de 600W. Dispune de urmatoarele accesorii: 3 placi pentru maruntire (fin, mediu, grosier), accesoriu pentru feliat mezeluri, accesoriu pentru umplut carnatii, accesoriu pentru kibbeh nayeh si pentru biscuiti.

Ce pret are si de unde il pot comanda ? Masina de tocat preturile incep de la  197 de lei si pot ajunge pana la 2000 de lei depinde de marca.  Se vinde online direct la acest magazin online specializat pe aparate de bucatarie. Produsul este in stoc si se ofera transport gratuit. Cine are deja o astfel de masina de tocat ? Ce parere aveti, merita investitia ?

  Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri. 
 

Cele mai citite retete

Cauta pe blog